Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus

Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus

Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus - popis produktu

Predstavujeme Vám originálny, bledozelený batoh stredných rozmerov značky David Jones. Rozjasnite svoj outfit novými farbami, nebojte sa hravých kombinácií a zvýraznite svoj štýlový outfit! Tento moderný, prešívaný batoh nadchne aj ako darček. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! Predná, prešívaná, strana batohu skrýva stredne veľkú kapsu na zips, ktorý je poňatý originálne. Jazdec zipsu je vo forme žltého a zeleného prívesku. Celkovo je batoh pevnejší. Jeho hlavné vrecko sa otvára duálnym zipsom a siaha až do polovice batohu. Vnútorný priestor je dostatočný. Na zadnej strane batohu nájdete kapsičku so zipsom na drobnosti. Popruhy sú nastaviteľné a podšité látkou. Ucho batohu, určené na manipuláciu v ruke, je k batohu pripevnené kovovými krúžkami. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 25 x 30,5 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 9,5 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 6227-3

Produkt Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke David Jones, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus - história ceny a dostupnosti

Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky batoh bledozelený - David Jones Ullyus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?