Dámsky batoh čierny - David Jones Hall

Dámsky batoh čierny - David Jones Hall

Dámsky batoh čierny - David Jones Hall

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky batoh čierny - David Jones Hall - popis produktu

Dámsky mestský batoh David Jones v čiernej farbe. Stredne veľký batoh s hlavným vreckom s dvojitým zipsom. Vodeodolný, priestranný a praktický model Vám ponúkne klasické kapsičky na telefón a drobnosti. Ďalšie vrecko so zipsom je na prednej strane a chýbať Vám nebude ani vrecko na zadnej strane. Bonusom sú malé voľné kapsičky na bokoch batohu. Celkovo je batoh mäkký s pevnejším dnom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: polyester, polyuretán Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 33 x 31 x 11,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 10 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: 6646-3

Produkt Dámsky batoh čierny - David Jones Hall patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke David Jones, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Mestské batohy od značky David Jones, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámsky batoh čierny - David Jones Hall - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy, Mestské batohy
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky batoh čierny - David Jones Hall - história ceny a dostupnosti

Dámsky batoh čierny - David Jones Hall - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky batoh čierny - David Jones Hall - ako nakúpiť najvýhodnejšie?