Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764407

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764407

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764407

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - popis produktu

ŠPECIÁLNA KOLEKCIA 4F x ANNA LEWANDOWSKA  Kolekcia DOPAMINE BOOST je podstatou energie a endorfínov z pohybu. Šťavnaté farby - fialová a oranžová - a sýta čokoládovo hnedá odrážajú radosť zo športu. Boli vybrané s ohľadom na tzv. dopamine dressing, aby ste počas každého tréningu pocítili pozitívny impulz a mali z neho ešte väčšiu radosť a motiváciu. V legínach sme použili rýchloschnúcu úpravu na podporu odvodu vlhkosti.. Antibakteriálna funkcia minimalizuje zápach a tým zvyšuje vaše pohodlie počas fyzickej aktivity. VLASTNOSTI: vysoký pás, kompresný pás sa postará o stabilizáciu a tvaruje siluetu, bočné konštrukčné švy zaručujú pohodlnú priliehavosť, podlepené švy, rýchloschnúce vlákna 4FDry zaisťujú odvod vlhkosti navonok, antibakteriálna úprava materiálu pomáha minimalizovať zápach, čím sa zvyšuje pohodlie počas tréningu, veľmi mäkká pletenina obsahuje recyklovaný polyester (84 %), na ľavom boku je potlač s logom AL a na pravom boku je potlač s logom 4F.

Produkt Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764407 patrí do skupiny produktov Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je oranžová, Oranžový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je oranžová, Oranžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska #7764407 patrí do skupiny produktov Krátke legíny od značky 4F, farebné prevedenie je oranžová, Oranžový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - parametre produktu

Farbaoranžová
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Legíny, Dámske legíny, Dámské šortky, Krátke legíny
Značka4F
Farbaoranžová, Oranžový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - história ceny a dostupnosti

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske tréningové krátke legíny z recyklovaného materiálu 4F x Anna Lewandowska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?