Dámske rýchloschnúce bežecké šortky #7763167

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky #7763167

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky #7763167

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - popis produktu

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky. Majú ľahkú konštrukciu a vnútorné, elastické šortky. Poskytujú pohodlie počas intenzívneho tréningu. Rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok.   Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - VLASTNOSTI: reflexné prvky, dodatočné zadné vrecko v páse, určené na odkladanie drobných predmetov, vnútorné nohavičky zaručujú neprehľadnosť, perforovaný materiál pod pásom podporuje správnu cirkuláciu vzduchu počas bežeckého tréningu, široký pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky pre individuálne úpravy a precíznu priliehavosť, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske rýchloschnúce bežecké šortky #7763167 patrí do skupiny produktov Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je ružová, ružový a je vhodný female.

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Dámské šortky
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určeniefemale

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - história ceny a dostupnosti

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?