Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené - popis produktu

Dámska bežecká kolekcia UNLEASH THE OPPORTUNITIES bola vytvorená pre ženy, ktoré rady posúvajú svoje hranice. Farebná paleta je založená na energickej zelenej a fialovej, ktoré sú doplnené zlomenou bielou a čiernou. Pre túto líniu sú charakteristické vzdušné tkaniny a priliehavé strihy. Oblečenie je vyrobené z ultraľahkých, elastických materiálov s technológiou 4FDry na zabezpečenie pohodlia počas cvičenia. Dámske bežecké šortky - spoľahlivá podpora a pohodlie v každej fáze tréningu Dámska bežecká kolekcia UNLEASH THE OPPORTUNITIES bola vytvorená pre ženy, ktoré rady posúvajú svoje hranice. Farebná paleta je založená na energickej zelenej a fialovej, ktoré sú doplnené zlomenou bielou a čiernou. Pre túto líniu sú charakteristické vzdušné tkaniny a priliehavé strihy. Oblečenie je vyrobené z ultraľahkých, elastických materiálov s technológiou 4FDry na zabezpečenie pohodlia počas cvičenia. Bežecké šortky boli technologicky prispôsobené na behanie na kratšie alebo dlhšie vzdialenosti. Vďaka rýchloschnúcim vláknam, pohodlnému strihu alebo reflexným prvkom poskytujú tieto šortky všestrannú ochranu v rôznych podmienkach a na akejkoľvek trase. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí vašej postave. Materiál je odolný a zároveň mäkký, dobre sedí a absorbuje vlhkosť. Šortky nemajú podšívku, preto sú ľahšie a vhodné na tréning v teplejších dňoch. Produkt má stredne vysoký pás a krátke nohavice. Dámske bežecké krátke šortky sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Dámske športové krátke šortky s rýchloschnúcimi vláknami s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Na zadnej strane je vrecko na základné veci, napríklad kľúče. Elastický pás bez regulácie. Perforácie na vonkajšej strane podporujú odvod vlhkosti. Celok je doplnený o reflexné prvky. Majú vnútorné elastické nohavičky, ktoré zaručujú väčšiu neprehľadnosť a pohodlie pri cvičení. Zvárané, hladké okraje nohavíc. Pozrite si: Ako si vybrať bežecké šortky? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Pozrite si: Ako si vybrať bežecké oblečenie? Dámske bežecké šortky - VLASTNOSTI: stredne vysoký pás ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu krátke nohavice produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a pevná tkanina s hladkou textúrou na oboch stranách bez podšívky určené na drobné predmety zadné vrecko pás bez regulácie zónová ventilácia podporuje správnu cirkuláciu vzduchu reflexné prvky konštrukcia s vnútornými šortkami poskytuje neprehľadnosť a pohodlie zvárané okraje nohavíc rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je fialová, fialový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaZelenina, Šortky, Dámské šortky
Značka4F
Farbafialová, fialový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené - história ceny a dostupnosti

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske rýchloschnúce bežecké šortky - zelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?