Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running #7763509

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running #7763509

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running #7763509

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running - popis produktu

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running. Produkt je súčasťou línie funkčného oblečenia Into The Wild, ktorú sme navrhli s ohľadom na osoby, ktoré majú radi trail running. Zapracovali sme riešenia, ktoré vám uľahčia tréning v náročných podmienkach a počas intenzívnej námahy. Vysoký pás a ploché švy sa postarajú o vaše pohodlie pri behu, zatiaľ čo rýchloschnúca úprava s technológiou 4FDry podporuje odvod vlhkosti. Do vreciek sa zmestí nevyhnutné príslušenstvo potrebné počas behu.   Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running - VLASTNOSTI: vysoký pás s vnútornou sťahovacou šnúrkou, plná dĺžka nohavíc, zipsy pri členkoch zlepšujú prispôsobenie produkt k telu, na zadnej strane je vrecko zapínané na zips a elastické, otvorené vrecko zo sieťoviny, vetracie perforácie v oblasti kolien podporujú cirkuláciu vzduchu, ploché a tepelne spojené švy minimalizujú riziko podráždenia pokožky, reflexné prvky v páse zlepšujú viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running #7763509 patrí do skupiny produktov Dámske oblečenie, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je určený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA a je navrhnutý female.

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaLegíny, Dámske oblečenie, Dámske legíny
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running - história ceny a dostupnosti

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske rýchloschnúce bežecké legíny na trail running - ako nakúpiť najvýhodnejšie?