Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running #7763366

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running #7763366

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running #7763366

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running - popis produktu

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running. Produkt je súčasťou línie funkčného oblečenia In To The Wild, ktorú sme navrhli s ohľadom na osoby, ktoré majú radi trail running. Zapracovali sme riešenia, ktoré vám uľahčia tréning v náročných podmienkach a počas intenzívnej námahy. Produkt vyrobený z priliehavého úpletu s technológiou 4FSkin. Rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry zaručujú správny odvod vlhkosti navonok počas behu. Raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu. Ideálne na aktivity na trasách rôznej náročnosti.   Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running - VLASTNOSTI: bezšvový, priliehavý strih, zaokrúhlený výstrih, reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, strategicky umiestnené zóny so zvýšenou ventiláciou, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running #7763366 patrí do skupiny produktov Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske oblečenie, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je béžová, béžový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniefemale
KategóriaTričká, Dámske tričká, Dámske oblečenie
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running - história ceny a dostupnosti

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske bezšvové bežecké tričko na trail running - ako nakúpiť najvýhodnejšie?