Dámske regular tričko bez potlače - šedé

Dámske regular tričko bez potlače - šedé

Dámske regular tričko bez potlače - šedé

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske regular tričko bez potlače - šedé - popis produktu

Dámske tričko je ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 160 gsm je dámske tričko s krátkym rukávom mäkké na dotyk, ľahké a priedušné. Produkt je ideálny na nosenie najmä v lete alebo ako prvá vrstva pod blúzku či košeľu. Dámske tričko s krátkym rukávom je vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a ľahkú údržbu. Vďaka prísade bavlny (32 %) je materiál mäkký a príjemný na dotyk. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Tričko pre ženy - VLASTNOSTI: gramáž: 160 gsm ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí vďaka prísade bavlny (32%) je materiál mäkký a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom

Produkt Dámske regular tričko bez potlače - šedé patrí do skupiny produktov Dámske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je šedá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámske regular tričko bez potlače - šedé - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaTričká, Dámske tričká
Značka4F
Farbašedá
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske regular tričko bez potlače - šedé - história ceny a dostupnosti

Dámske regular tričko bez potlače - šedé - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske regular tričko bez potlače - šedé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?