Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32

Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32

Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32 - popis produktu

Pri výrobe bol použitý vysoko odolný a pohodlný materiál Durafast One (100% polyester), ktorý plavcom zaistí neobmedzenú mobilitu. Zároveň plavkám dáva až 20x vyššiu odolnosť oproti bežným materiálom. Spoľahnúť sa môžete aj na to, že vám plavky dokonale padnú, nestratia svoje žiarivé farby, ktoré odolajú praniu aj pôsobeniu chlóru. Plavky vás tiež efektívne ochránia pred škodlivým UV žiarením. Sú podšité podšívkou. Jedná sa o slabšiu vrstvu látky pod vrchnou tkaninou. Podšívka prispieva k dlhšej životnosti plaviek a navyše plavky nie sú po namočení priehľadné. To platí hlavne pre veľmi svetlé alebo biele plavky. Jedinou nevýhodou podšívky je to, že plavky môžu dlhšie schnúť. Šnúrka na sťahovanie zaručuje komfort. Plavky si pomocou šnúrky pohodlne dotiahnete a nemusíte sa obávať ich pádu pri skoku do vody. Plavky majú stredné vykrojenie. (Medium Leg)

Produkt Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32 patrí do skupiny produktov Dámske plavky, patrí značke TYR, nájdete ho v e-shope Swimaholic.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dvojdielne plavky, patrí pod značku TYR, v ponuke predajcu Swimaholic.sk.

Produkt Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske dvojdielne plavky od značky TYR, v ponuke predajcu Swimaholic.sk.

Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32 - parametre produktu

Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32 - história ceny a dostupnosti

Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske plavky tyr whaam bikini bottom coral 32 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?