Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne

Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne

Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne - popis produktu

ENERGETIC SPIRIT je veľmi energická kolekcia, ktorú charakterizujú jasné farby, sviežosť a originálny celoplošný vzhľad. Farebnú paletu tvorí ružová, fialová, zelená a biela. Odvážny charakter kolekcie, výrazné farby a zaujímavé formy jej dodávajú jedinečný charakter. Dámske krátke legíny sú ideálne ako súčasť bežného aj športového každodenného outfitu. Dámske legíny na každodenné nosenie majú priliehavý strih typu slim, ktorý dobre prilieha k telu. Väzba na oboch stranách interlokovej pleteniny je rovnaká. Materiál je odolný, ale zároveň mäkký, dobre prilieha a absorbuje vlhkosť. Tento produkt má vysoký pás, ktorý sa drží na mieste a poskytuje lepšie krytie, a krátky strih nohavíc. Dámske legíny 4F sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (25%) sú mierne elastické a pohodlne priliehajú k postave. Bez vreciek. Elastická guma v páse zaisťuje ideálnu priliehavosť k telu. Dámske legíny - VLASTNOSTI: vysoký pás ponúkane veľkosti: XS-XXL strih: slim, ktorý prilieha k telu krátky strih produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (25%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách bez vreciek pás s elastickou gumkou

Tento produkt nájdete v skupine Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne patrí do skupiny produktov Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke legíny od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Legíny, Dámske legíny, Dámské šortky, Krátke legíny
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne - história ceny a dostupnosti

Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske krátke legíny s vysokým pásom - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?