Dámske bežecké krátke legíny #7763160

Dámske bežecké krátke legíny #7763160

Dámske bežecké krátke legíny #7763160

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske bežecké krátke legíny - popis produktu

Dámske bežecké krátke legíny. Tento produkt sme ušili z elastického materiálu, ktorý je správne priliehavý k telu. Vysoký strih a ploché švy, zaručia tréning bez podráždení. Malé vrecká na stehnách umožňujú uložiť drobné predmety, ako sú napr. kľúče alebo mobil. Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti.   Dámske bežecké krátke legíny - VLASTNOSTI: reflexné prvky, vysoký pás, vrecká na stehnách na odkladanie drobných predmetov, napr. kľúčov, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, elastický materiál zaručuje pohodlnú priliehavosť, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Produkt Dámske bežecké krátke legíny #7763160 patrí do skupiny produktov Dámske legíny od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské šortky, je v ponuke značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske bežecké krátke legíny #7763160 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krátke legíny od značky 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dámske bežecké krátke legíny - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaŠortky, Legíny, Dámske legíny, Dámské šortky, Krátke legíny
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske bežecké krátke legíny - história ceny a dostupnosti

Dámske bežecké krátke legíny - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske bežecké krátke legíny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?