Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA #1794877

Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA #1794877

Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA #1794877

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA - popis produktu

 Domáca obuv slovenskej výroby - dámske a pánske papuče na každé počasie. Vyrobené z prírodných materiálov, vynikajú vlastnosťami: pohodlnosť, ľahkosť, trvácnosť.  Dámske kožené topánky MJARTAN JANA sú topánky vhodné na každé obdobie, doma aj na vonkajšie použitie. Sú to kožené topánky s ortopedickou vložkou a s ohybnou gumenou podrážkou. Majú uzatvorenú špičku, uzavretú pätu. Pomocou suchým zipsom viete ľahko regulovať šírku topánok. Sú vhodné aj ako pracovná obuv. Sú neskutočne pohodlné, čiže Vás v nich nohy určite bolieť nebudú.  JOHN-C® Veľkostná tabuľka.

Produkt Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA #1794877 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 42, vo farebnej verzii sivá, materiálové zloženie Kožené, syntetika.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske topánky, je v ponuke značky MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 42, farebný variant je sivá, materiál je Kožené, syntetika.

Produkt Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA #1794877 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 42, farebný variant je sivá, materiál je Kožené, syntetika.

Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA - parametre produktu

Veľkosť42
Farbasivá
Stielkakoža
Podošvagumená
Vzornie
Výška platformy1 cm
Výška opätku3 cm
MateriálSyntetika
Pohlaviezeny
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky, Papuče, Pánske topánky, Domáca obuv
ZnačkaMJARTAN
Veľkosť42
Farbasivá
MateriálKožené, syntetika

Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA - história ceny a dostupnosti

Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske kožené ortopedické topánky MJARTAN NORISA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?