Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA #1794886

Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA #1794886

Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA #1794886

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA - popis produktu

 Domáca obuv slovenskej výroby - dámske a pánske papuče na každé počasie. Vyrobené z prírodných materiálov, vynikajú vlastnosťami: pohodlnosť, ľahkosť, trvácnosť.  Naše nohy nás denne nosia a preto by ste im mali doma dopriať relax. Ten dosiahnete zaručene papučkami MJARTAN NORISA, ktoré sú vhodné na každé ročné obdobie. Nohy spevníte zapínaním pomocou suchého zipsu, ktorý si viete akokoľvek prispôsobiť. Sú to papuče s hrubšou gumenou podrážkou a ortopedickou vložkou, vďaka ktorej Vás nohy nebudú bolieť. 

Produkt Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA #1794886 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová, materiálové zloženie Kožené v ponuke e-shopu Johnc.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 41, farebný variant je béžová, materiál je Kožené v ponuke e-shopu Johnc.sk.

Produkt Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA #1794886 patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 41, farebný variant je béžová, materiál je Kožené v ponuke e-shopu Johnc.sk.

Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA - parametre produktu

Veľkosť41
Farbabéžová
Stielkakoža
Podošvagumená
Vzornie
Výška platformy1 cm
Výška opätku3 cm
MateriálKožené
Pohlaviezeny
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky, Papuče, Pánske topánky, Domáca obuv
ZnačkaMJARTAN
Veľkosť41
Farbabéžová
MateriálKožené
E-shopJohnc.sk

Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA - história ceny a dostupnosti

Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske kožené topánky MJARTAN NORISA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?