Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov #7764340

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov #7764340

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov #7764340

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov - popis produktu

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov. Tento produkt sme vyrobili z rýchloschnúceho, elastického materiálu, ktorý obsahuje recyklované vlákna (hlavný materiál: 85 % recyklovaný polyester, podšívka: 92 % recyklovaný polyester). Má výrez na chrbte a tenké ramienka pre pohodlné nosenie. Mäkké košíčky sa dajú vybrať, keď ich nebudete potrebovať, a hlboký v-čkový výstrih zvýrazní váš krk. Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: V-čkový (trojuholníkový) výstrih, mäkké, odnímateľné vložky, hygienická podšívka, jemný, rýchloschnúci materiál, hlboký výstrih na chrbte, elastické, tenké ramienka s nastavením, prísada recyklovaných vlákien (hlavný materiál: 85 % recyklovaný polyester, podšívka: 92 % recyklovaný polyester)

Produkt Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov #7764340 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske plavky, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Jednodielne plavky, vyrába ho značka 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov #7764340 patrí do skupiny produktov Dámske jednodielne plavky, je v ponuke značky 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaPlavky, Dámske plavky, Jednodielne plavky, Dámske jednodielne plavky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske jednodielne plavky z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?