Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA #1794379

Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA #1794379

Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA #1794379

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA - popis produktu

 Domáca obuv slovenskej výroby - dámske a pánske papuče na každé počasie. Vyrobené z prírodných materiálov, vynikajú vlastnosťami: pohodlnosť, ľahkosť, trvácnosť.  Dámske čierne kožené topánky MJARTAN JANA sú topánky vhodné na každé obdobie, doma aj na vonkajšie použitie. Sú to kožené topánky s ortopedickou vložkou a s ohybnou gumenou podrážkou. Majú uzatvorenú špičku, uzavretú pätu. Pomocou suchým zipsom viete ľahko regulovať šírku topánok. Sú veľmi pohodlné a kvalitné , taktiež vhodné aj ako pracovná obuv.

Produkt Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA #1794379 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 36, vo farebnej verzii ČIERNA, materiálové zloženie Kožené.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 36, farebný variant je ČIERNA, materiál je Kožené.

Produkt Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA #1794379 patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky MJARTAN, je vyrobený vo veľkosti 36, farebný variant je ČIERNA, materiál je Kožené.

Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA - parametre produktu

Veľkosť36
Farbačierna
Stielkakoža
Podošvagumená
Vzornie
Výška platformy2 cm
Výška opätku4 cm
MateriálKožené
Pohlaviezeny
KategóriaDámska obuv, Topánky, Dámske topánky, Papuče, Pánske topánky, Domáca obuv
ZnačkaMJARTAN
Veľkosť36
FarbaČIERNA
MateriálKožené

Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA - história ceny a dostupnosti

Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske čierne ortopedické topánky MJARTAN JANA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?