Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna #8432547

Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna #8432547

Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna #8432547

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna - popis produktu

Nerozopínateľná dámska tepláková mikina s kapucňou je ideálna ako prvok bežného, tak aj športového každodenného outfitu. Má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Vďaka jednoduchej džersejovej väzbe s hladkým povrchom na jednej strane je materiál pružný a pohodlný na nosenie. Dámska mikina s kapucňou má strednú gramáž 260 gsm, vďaka čomu je mäkká a priedušnejšia. Dámska mikina je vyrobená z velúru s jemným leskom, ktorého vlákna pochádzajú z recyklácie (96%). Velúr sa vyznačuje mäkkým, príjemným na dotyk povrchom. Okrem toho poskytuje vysoký stupeň pružnosti a ohybnosti a veľmi dobre prilieha k telu. Vďaka prísade elastanu (4%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Mikina nemá podšívku, preto je ľahšia a vhodná na teplejšie dni. Integrovaná kapucňa. Elastické manžety s gumkou. Klasický strih bez vreciek. Obliekaná cez hlavu. Znížené rukávy dodávajú ležérny nádych. Spodná časť s gumkou. Dámska mikina s kapucňou 4F - VLASTNOSTI: gramáž: 260 gsm ponúkané veľkosti: XS-XL bez podšívky strih: pravidelný, pohodlne sa prispôsobí k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt vyrobený z recyklovaného velúru s jemným leskom (96%), ktorý sa vyznačuje mäkkým na dotyk a jemným povrchom mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (4%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom výstrih s integrovanou kapucňou manžety s gumkou model bez vreciek model obliekaný cez hlavu znížené švy rukávov spodná časť s elastickým lemom

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna #8432547 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Dámske mikiny, Dámske tepláky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska velúrová mikina z recyklovaných materiálov - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?