Dámska trekingová sukňa 2-v-1 #7763821

Dámska trekingová sukňa 2-v-1 #7763821

Dámska trekingová sukňa 2-v-1 #7763821

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska trekingová sukňa 2-v-1 - popis produktu

Dámska trekingová sukňa 2-v-1. Skladá sa z mierne rozšírenej sukne s asymetrickým zapínaním a krátkych elastických šortiek, ktoré sa dajú pripojiť k vrchnej sukni. Vnútorné šortky sú ušité z elastickej tkaniny, ktorá sa prispôsobí vášmu telu. Vysoký pás poskytne podporu a ľahký, priedušný materiál zaistí používateľské pohodlie. Po bokoch sme umiestnili praktické vrecko. Vonkajšia sukňa je vyrobená z elastického, ultraľahkého materiálu. Má 2 bočné vrecká zapínané na zips, v páse je karabínka pri pútku na pripevnenie drobného turistického príslušenstva. Použili sme rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.   Dámska trekingová sukňa 2-v-1 - VLASTNOSTI: reflexné prvky, ľahká a zbaliteľná konštrukcia, produkt 2-v-1: možnosť spojenia priliehavých šortiek s jemne rozšírenou sukňou, elastické materiály neobmedzujú voľnosť pohybu, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, šortky so širokým elastickým pásom a dodatočným vreckom poskytujú podporu a správnu priliehavosť k telu, ľahká sukňa s asymetrickým zapínaním na patentný gombík má 2 bočné vrecká zapínané na zips a kovovú karabínku napr. na taštičku alebo šatku.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske sukne, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je šedá, šedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska trekingová sukňa 2-v-1 - parametre produktu

Farbašedá
Určeniefemale
KategóriaSukne, Dámske sukne
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska trekingová sukňa 2-v-1 - história ceny a dostupnosti

Dámska trekingová sukňa 2-v-1 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska trekingová sukňa 2-v-1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?