Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) #7763131

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) #7763131

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) #7763131

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) - popis produktu

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť). Tento produkt sme ušili z mäkkého, elastického materiálu s technológiou 4FWarm. Produkt zaručí tepelný komfort počas zimných aktivít. Produkt určený ako druhá vrstva oblečenia (second layer).   Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) - VLASTNOSTI: produkt vyrobený z mäkkého, rýchloschnúceho materiálu, produkt určený ako druhá vrstva oblečenia (second layer), ľahký, pohodlný stojačik so zipsom umožňuje čiastočné rozopnúť golier, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, otvory na palec na manžetách pre lepšiu priliehavosť rukávov na ochranu pred chladom, jednostranne česaný materiál zaisťuje správny tepelný komfort, technológia 4FWarm zabezpečuje správnu termoreguláciu a chráni organizmus pred priveľkým ochladením.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii limetková, limetový, zelená, zelený a je vhodný female.

Produkt Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) #7763131 patrí do skupiny produktov Dámska bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii limetková, limetový, zelená, zelený a je vhodný female.

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) - parametre produktu

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) - história ceny a dostupnosti

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska spodná termobielizeň (vrchná časť) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?