Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci

Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci

Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci - popis produktu

Súprava praktických oranžových kabeliek Merci od Coveri. Väčšia kabelka je jednoduchého vzhľadu, ktorý oživuje jemná sťahovacia šnúrka pre lepšie zabezpečenie hlavného vrecka na zips. Menšia kabelka je mäkšia a vo vnútri sú k dispozícii priehradky na drobnejšie veci. Patrí k nej dlhý popruh na pripnutie. Môžete ju tak nosiť samostatne, alebo ju pripnúť dovnútra kabelky ako vrecko navyše. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní!   A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 37 x 36 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 57,5 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: WHU01762-1

Produkt Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske súpravy, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Dámske súpravy
ZnačkaCoveri World
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci - história ceny a dostupnosti

Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska sada kabeliek oranžová - Coveri Merci - ako nakúpiť najvýhodnejšie?