Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou #7857632

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou #7857632

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou #7857632

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - popis produktu

Dámska rozopínateľná mikina s kapucňou. Tento produkt sme ušili z jemného na dotyk materiálu s česaným vnútrom.  Vďaka širšiemu strihu mikiny sa budete cítiť pohodlne, zatiaľ čo raglánové rukávy nebudú obmedzovať voľnosť pohybu a zaistia vám pohodlie počas každodenných aktivít.   VLASTNOSTI: širší oversize strih, reflexné prvky, pohodlná a široká kapucňa, zapínateľná na zips YKK, 2 bočné vrecká zapínané na zips, raglánové rukávy pre voľnosť pohybu, elastický lem na manžetách a na spodnej časti, mäkký materiál s česaným vnútrom zaručuje každodenné pohodlie používania.

Produkt Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou #7857632 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe fialová a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je fialová a je prispôsobený female.

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - parametre produktu

Farbafialová
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Dámske mikiny, Dámske tepláky
Značka4F
Farbafialová
Určeniefemale

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - história ceny a dostupnosti

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?