Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená - popis produktu

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou. Produkt je vyrobený z hrubšieho česaného úpletu s prímesou bavlny a polyesteru. Vďaka tejto kombinácii je mikina jemnejšia na dotyk a odolnejšia, preto vydrží mnoho sezón. Klasický, rozopínateľný strih s 2 bočnými vreckami. Dvojvrstvová nenastaviteľná kapucňa a znížená línia švov na rukávoch zaručuje väčšiu voľnosť pohybu.   Tepláková mikina so zipsom - VLASTNOSTI: voľnejší strih, zips po celej dĺžke, otvorené bočné vrecká, integrovaná kapucňa bez regulácie, manžety a spodný okraj sú ukončené elastickým lemom, znížené švy rukávov, vzadu vyšívaný nápis 'Unity', materiál z vysokým obsahom bavlny, jednostranné, česaný materiál poskytuje tepelné pohodlie počas chladných dní.

Produkt Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená patrí do skupiny produktov Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe morská zelená, mořský zelený, zelená, zelený, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je morská zelená, mořský zelený, zelená, zelený v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená - parametre produktu

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená - história ceny a dostupnosti

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska rozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?