Dámska prešívaná zatepľovacia vesta #7764765

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta #7764765

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta #7764765

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta - popis produktu

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta. Má voľnejší, skrátený strih, ktorý siaha po pás. Použili sme syntetickú výplň, aby sme zaručili tepelné pohodlie počas chladnejších dní. Vonkajší materiál má hydrofóbnu impregnáciu, ktorá ochráni produkt pred vlhkosťou. Ako prať páperovú bundu?   Dámska prešívaná zatepľovacia vesta - VLASTNOSTI: bočné vrecká zapínané na zips, kratší strih s dĺžkou po pás, spodná časť nastaviteľná pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami, široký golier zaručuje ochranu pred vetrom, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, hlavný zips prekrytý vnútornou a vonkajšou vetroodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania.

Produkt Dámska prešívaná zatepľovacia vesta #7764765 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je neónová koralová, neonově korálový, ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske vesty, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je neónová koralová, neonově korálový, ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Vesty, Dámske vesty
Značka4F
Farbaneónová koralová, neonově korálový, ružová, ružový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta - história ceny a dostupnosti

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska prešívaná zatepľovacia vesta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?