Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová

Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová

Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 29,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová - popis produktu

Dámska zatepľovacia vesta so stojáčikom a ľahkou konštrukciou, vďaka ktorej je vhodná na každodenné aj športové aktivity v teplejších dňoch prechodného obdobia. Vďaka svojej nízkej hmotnosti nezvyšuje pri pohybe žiadnu hmotnosť navyše, napriek tomu je účinnou hrejivou vrstvou, najmä pod bundou s nepremokavou membránou. Nielenže chráni pred chladom, ale dokonale sa hodí aj ako element vrstveného oblečenia. Dá sa jednoducho zložiť a uskladniť. Má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Ako prať páperovú bundu? Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou syntetickou výplňou Dámska vesta so 100 % recyklovanou syntetickou výplňou, ktorá je odolnejšia a ľahšie sa čistí ako prírodné páperie. Aj keď má kontakt s vlhkosťou, dlhšie si zachováva svoje izolačné vlastnosti a oveľa rýchlejšie schne. Navyše si nevyžaduje zložitý proces prania a sušenia. Spoľahlivé detaily: stojačik, ktorý chráni pred chladom, a praktické vrecká Krk je zakrytý nízkym stojačikom. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká.  Dámska zatepľovacia vesta sa zapína na jednosmerný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do vnútra bundy. Spodná časť s elastickou gumkou. Prešívaná dámska vesta - VLASTNOSTI: strih: slim, ktorý prilieha k telu ponúkane veľkosti: XS-XXL štandardný strih s dĺžkou po boky vnútorná polyesterová prešívaná podšívka nízky stojačik 2 otvorené bočné vrecká jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou spodná časť s elastickou gumkou 100% recyklovaná syntetická výplň poskytuje dostatočné izolačné vlastnosti aj vo vlhkých podmienkach PARAMETRE: Výplň: 100% recyklovaný polyester

Produkt Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je béžová, béžový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske vesty, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je béžová, béžový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený female.

Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dámske bundy, Vesty, Dámske vesty
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová - história ceny a dostupnosti

Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska zatepľovacia vesta s recyklovanou výplňou - béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?