Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová - popis produktu

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová Ľahká čiapka v severskom štýle vám vďaka osvedčenému strihu padne na hlavu ako uliata. Je vyrobená z vysoko kvalitnej priadze z čistých prírodných vlákien. Technológia spracovania priadze spĺňa najprísnejšiu environmentálnu normu bluesign®. materiál 100% Merino vlna Schoeller vnútorná čelenka z materiálu Polycolon® pre ideálny odvod vlhkosti a maximálne pohodlie Bluesign®certifikát najvyššej šetrnosti k životnému prostrediu a bezpečnosti veľkosťdospelý UNI ľahká údržba vyrobené v Českej republike výška 22 cm Priadza - 100% Merino vlna Komplexné prírodné funkčné vlákno je prirodzene mäkké a neškriabavé, antibakteriálne a odolné voči zápachu, ideálne reguluje teplotu, hreje aj keď je mokré, je antialergické a odolné voči UV žiareniu. Ošetrené bezchlórovou technológiou EXP4.0 na jednoduché pranie v práčke. Bluesign®APPROVED - certifikát najvyššej šetrnosti k životnému prostrediu a bezpečnosti. Priadza Schoeller má tiež certifikát ORGANICA®, ktorý zaručuje kvalitu a transparentnosť celého výrobného reťazca vlny, od fariem, kde sa ovce chovajú a strihajú, až po konečné spracovanie priadze a výrobu značkového oblečenia. Certifikát zaručuje pravosť a transparentnosť výroby z prírodných vlákien pri rešpektovaní životného prostredia a dobrých životných podmienok zvierat Ďalšie certifikáty sú EU Ecolable, Oeko Tex Standard 100. Vlna má priemer vlákna 20,5 mikrometra, t. j. kategória 'Merino fine'. Polycolon® Polycolon® je hydrofóbne vlákno, ktoré neabsorbuje vlhkosť a odvádza ju od pokožky. Má veľmi dobré tepelné vlastnosti a odpudzuje nečistoty. Je vhodný pre aktívnych športovcov, ale vďaka svojej nedráždivosti je vhodný aj na každodenné nosenie. bluesign® APPROVED Spoločnosť KAMA spracováva od roku 1996 výlučne priadze od spoločnosti Schoeller the Spinning Group. Spoločnosť Schoeller je inovatívny výrobca s viacerými prvenstvami vo svojej oblasti - ako prvá pradiareň na svete ponúkla vlnenú priadzu pod značkou EXP s bezchlórovou úpravou vlny na pranie, ktorá spĺňa najprísnejšiu svetovú environmentálnu normu bluesign®, a ako prvá na svete zvládla aj farbenie para-aramidmi a meta-aramidmi po zmäkčení alebo farbenie jasných farieb a čistej (pracej) bielej na vlnu! EXP Spoločnosť KAMA spracováva od roku 1996 výlučne priadze od spoločnosti Schoeller the Spinning Group. Spoločnosť Schoeller je inovatívny výrobca s viacerými prvenstvami vo svojej oblasti - ako prvá pradiareň na svete ponúkla vlnenú priadzu pod značkou EXP s bezchlórovou úpravou vlny na pranie, ktorá spĺňa najprísnejšiu svetovú environmentálnu normu bluesign®, a ako prvá na svete zvládla aj farbenie para-aramidmi a meta-aramidmi po zmäkčení alebo farbenie jasných farieb a čistej (pracej) bielej na vlnu! Čiapka a šály » Čiapky » Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová

Produkt Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čiapky zimné, patrí značke KAMA.

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová - parametre produktu

KategóriaČiapky, Čiapky zimné
ZnačkaKAMA

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová - história ceny a dostupnosti

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska pletená Merino čiapka Kama A174 114 ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?