Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia

Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia

Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia - popis produktu

Luxusná dámska peňaženka značky Vuch vo fialkovej farbe s ľahkými vzormi bude Vaša! Je malá, príjemne padne do ruky, zmestí sa aj do vrecka od sukne, do listovej kabelky pri spoločenských akciách a samozrejme aj do malej kabelky, keď idete na zábavu. Peňaženku zdobí strapec, ktorý pri rozmeroch samotného produktu vynikne. Otvára sa pomocou kovového cvočka, vo vnútri nájdete vrecko na bankovky a viac ako päť priehradiek na kreditky a doklady. Vrecko na kovové mince je z vonkajšej časti, zaopatrené zipsom, ktorý krásne zdobí strapec. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetika Kovanie: zlaté Rozmery: 12 x 9,5 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód: P2411

Produkt Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske peňaženky, patrí značke VUCH, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku VUCH, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaPeňaženky, Dámske peňaženky, Sponky, Malé peňaženky
ZnačkaVUCH
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia - história ceny a dostupnosti

Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska peňaženka fialová - Vuch Mia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?