Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko

Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko

Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko - popis produktu

Dámska unikátna peňaženka od značky Vuch. Táto malá kráska vám musí vykúzliť úsmev na tvári, a nie jeden! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Aj keď je malá, nezabúda byť praktická. Na odopnutie poslúži kovový cvok. Do hlavnej časti uložíte bankovky, doklady aj kreditnú kartu. Celkom ponúkne 6 úložísk. Na mince a drobné použijete vrecko so zipsom na boku peňaženky. Peňaženka je čierna a bodky sú farebné. A4: nie Materiál: umelá koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 12 x 9,5 x 2 cm Kód: P11138

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske peňaženky, patrí značke VUCH, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku VUCH, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaPeňaženky, Dámske peňaženky, Sponky, Malé peňaženky
ZnačkaVUCH
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko - história ceny a dostupnosti

Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska peňaženka čierna - Vuch Fanschko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?