Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira - popis produktu

Listová kabelka Keira od značky Michelle Moon sa skvele hodí pre výnimočné okamihy, kedy bezpochyby doplní slávnostné šaty, kostým či kokteilové šaty. Tieto malé doplnky sú ako šperky, ktoré Vás dokonale oživia a ešte výborne poslúžia, že Váš rúž, zrkadlo aj peniaze budete mať neustále pri sebe. Klopa sa roztvára na cvok, vo vnútri miesto pre Vaše najdôležitejšie veci. Krásne bude v ruke, rovnako tak na ramene, a to vďaka dlhej kovovej retiazke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23 x 15 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: HD909

Produkt Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira patrí do skupiny produktov Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira - parametre produktu

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Keira - ako nakúpiť najvýhodnejšie?