Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana - popis produktu

Pevná listová kabelka, ktorá perfektne drží tvar, je doplnená o kamienkové zdobenie na prednej strane, ktoré zažiari pri každej príležitosti. Pre nosenie na ramene je k dispozícii odnímateľná kovová dlhá retiazka. Listová kabelka je teda možné nosiť v ruke alebo pohodlne cez rameno. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 22 x 12 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: HD1248

Produkt Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana - parametre produktu

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka tmavo modrá - Michelle Moon Jilliana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?