Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole

Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole

Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole - popis produktu

Elegantná matná listová kabelka značky Delami v tmavobéžovej farbe je novinkou, ktorá oživí outfit na spoločenských udalostiach. Na plese, v divadle alebo na večierku bude vkusným doplnkom. Listová kabelka je stredne veľká, dá sa nosiť cez plece vďaka odnímateľnému popruhu, ale padne aj do ruky. Zapína sa pomocou magnetického cvočku. Vnútri sa nachádza malé voľné vrecko. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ich môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23 x 13 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: nemá ucho Dĺžka popruhu: 104 cm, jedna dĺžka Kód tovaru: DM028

Produkt Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole patrí do skupiny produktov Listové kabelky, je v ponuke značky Delami a je vhodný female.

Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole - parametre produktu

Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka tmavobéžová - Delami Nicole - ako nakúpiť najvýhodnejšie?