Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta - popis produktu

Krásna, malá čierna peňaženka, ktorá po otvorení cvoku ponúkne priestor pre papierové peniaze, platobné karty a doklady. Nájdete tam aj zipsové vrecko na mince, malé vrecko na zips a vrecko na cvok. V zadnej časti nájdete ešte jedno zipsové vrecko. Na prednej strane je logo značky Bellugio a dizajnové štvorčeky, ktoré sú vypálené v koži. Krásna malá peňaženka poteší nejednu ženu. Peňaženka má RIFD ochranu proti neoprávnenému skenovaniu informácií na vašich kartách. Dodávané v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 13 x 9,5 x 4 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód: AD118R-330

Produkt Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske peňaženky, patrí značke Bellugio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené peňaženky od značky Bellugio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Produkt Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Bellugio, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka čierna - Bellugio Odetta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?