Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana

Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana

Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana - popis produktu

Krásna dámska jednofarebná kabelka, ktorú si zamilujete! Využijete ju v meste, na nákupoch, k sukni aj k nohaviciam. Kabelka sa delí na dve hlavné časti. Vnútri nájdete ďalšie kapsičky na drobnosti, kozmetiku, telefón či cennosti. Dizajnovým prvkom prednej strany kabelky je malé zvislé vrecko so zipsom v striebornej farbe. Celkovo je kabelka strednej veľkosti. Všetky doplnky sú v striebornej farbe. Popruh je nastaviteľný. Tak o objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery: 28 x 23 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 62 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, fixná dĺžka Kód tovaru: CC990

Tento produkt nájdete v skupine Dámske sukne, vyrába ho značka Delami Vera Pelle, v ponuke predajcu Kabea.sk a je určený female.

Produkt Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana - parametre produktu

Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka žltá - Delami Vera Pelle Minariana - ako nakúpiť najvýhodnejšie?