Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli

Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli

Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli - popis produktu

Ak zháňate luxusnú kabelku do mesta i do spoločnosti, potom vám nesmie uniknúť táto krásna kožená kabelka do ruky aj cez plece, od značky Delami! Kabelka má oranžovú farbu, je stredne veľká a pevnejšia s mäkšími stenami. Spodná strana je vybavená kovovými cvočkami, čo jej dodáva stabilitu a pri odkladaní sa nezašpiní. Ponúkne vám skvelý priestor pre osobné či ďalšie veci a doplnky. Hlavné vrecko sa otvára zipsom a po stranách sú vrecká na magnet. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 27 x 24,5 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 31 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: MF6241

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Luxusné kabelky, je v ponuke značky Delami Vera Pelle v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli - parametre produktu

Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená kabelka oranžová - Delami Roseli - ako nakúpiť najvýhodnejšie?