Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta - popis produktu

Obzeráte sa po novej elegantnej kabelke, ktorú budete nosiť do mesta a potrebujete akurátny kúsok na telefón, kľúče a peňaženku? Táto malá, módna, svetlo béžová, crossbody kabelka, značky Italy , Vás nadchne a prekoná Vaše očakávania. Originálna klopa kabelky sa otvára pomocou dvoch magnetických cvokov. Hlavné vrecko je na zips a vo vnútri nájdete vrecko so zipsom na drobnosti. Kabelka je mäkká s mierne pevnejším dnom. Popruh kabelky je celokožený. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Jednoduchá, mestská, kožená kabelka, s ktorou budete zakaždým štýlová. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery (max.) : 26 x 16,5 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: MF5487

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku ItalY, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka svetlo béžová - ItalY Porta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?