Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia

Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia

Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia - popis produktu

Módna kabelka ponúka hlavné vrecko na zips, vo vnútri dostatok miesta na uloženie Vašich dôležitých vecí a všetkého, čo nosíte bežne pri sebe. Nechýbajú ani postranné priehradky na drobnosti aj menšie vrecko na zips. Ucho je pevné na nosenie ako na ramene, tak v ruke. Lodičkový strih je veľmi pohodlný a umožní tašku prakticky usadiť na rameno, aj keď máte na sebe napríklad bundu či kabát. Zadná časť je tiež vybavená menším vreckom na zips, ideálny pre uloženie napríklad kľúčov. Strieborné kovanie aj ozdoby vo forme strapcov na postranných vreckách tašku pekne oživia. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 39 x 33 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 42 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: 8707

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky ROMINA & CO. BAGS v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaVrecká, Kabelky, Dámské kabelky
ZnačkaROMINA & CO. BAGS
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka na rameno modrá - Romina & Co Bags Gracia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?