Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie

Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie

Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie - popis produktu

Moderná vínová kabelka, vhodná do spoločnosti aj do mesta. Elegantný dizajn kabelky do ruky dodá Vášmu outfitu štýl. Kabelka je voľná, hlavný priestor sa delí vreckom so zipsom. Je pevná a na spodnej strane sú cvoky. Nosiť ju možno aj s popruhom cez rameno. Na drobnosti je možné využiť kapsičky na prednej strane. Novinka. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Vzhľadom k logu, ktoré je na oboch stranách kabelky, je na Vás, ktorou stranou budete Kabe A4: na otázku Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Hmotnosť: 0,86 Kg Rozmery (max.): 35 x 25 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: na vyžiadanie Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód : P9265

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky VUCH v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky VUCH, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka VUCH, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky vínová - Vuch Jackie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?