Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi

Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi

Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi - popis produktu

Pevná kabelka do ruky pre ženy v čiernej farbe od značky Vuch. Vďaka popruhu ju možno nosiť aj cez plece. Je hladká, elegantná a módna. Super vec sú dva popruhy! Jeden využijete k samotnej kabelke, druhý popruh môžete pripnúť k ďalšej časti kabelky a nosiť ju tak ako crossbody. Kabelka má totiž vo vnútri hlavného priestoru na magnet ďalšiu kabelku! ✅ Jedná sa teda o tašku 2v1! Nosiť ju môžete za pohodlné zaguľatené uši. Boky kabelky sa dajú zopnúť cvokom, vďaka ktorému je možné kabelku zúžiť. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Objem: 10 L Hmotnosť: 0,87 Kg Rozmery (max.): 28 x 25 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: na vyžiadanie Dĺžka popruhu: 2 ks, odnímateľné, nastaviteľná Kód tovaru: P1655

Produkt Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky VUCH v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky do ruky od značky VUCH, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka VUCH, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky čierna - Vuch Graceful Gabi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?