Dámska kabelka do ruky Lima Peony

Dámska kabelka do ruky Lima Peony "PÚDROVÁ"

Dámska kabelka do ruky Lima Peony

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky Lima Peony "PÚDROVÁ" - popis produktu

Lima je elegantná kabelka do ruky alebo na rameno, ktorá sa zapína zaujímavou vnútornou klopou.Divoká pivónia prebúdza romantickú stránku každej ženy. Kvetované motívy a pastelové odtiene sú v móde tým istým, čím v živote pravá láska – budú tu navždy. Ľahko sa kombinujú a dodajú šmrnc letnému outfitu. Kolekcia Peony je ako z rozprávky – určená pre ženy, ktoré sa neboja snívať a prejaviť nehu. Ako stvorená na horúce letné dni a noci.   Nadčasová elegancia pre dámu, ktorá sa nebojí ukázať svoju ženskú stránku – taká je Lima v kolekcii Peony. Pre ňu typická originálna vnútorná klopa na seba upozorňuje pásikmi, tak štýlovými v lete 2022. Okrem toho je ušitá v pastelovo ružovom odtieni. Správna voľba pre ženy, ktoré od kabelky vyžadujú trochu viac – priestoru i nápadu.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 32 x 21 x 20, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, Nude, zelená, materiál je pravá koža.

Produkt Dámska kabelka do ruky Lima Peony "PÚDROVÁ" patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 32 x 21 x 20, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, Nude, zelená, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 32 x 21 x 20, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, Nude, zelená, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Dámska kabelka do ruky Lima Peony "PÚDROVÁ" - parametre produktu

FarbaZelená/Bledoružová/Nude/Červená
VeľkosťZelená/Bledoružová/Nude/Červená
MateriálPravá koža
KategóriaZelenina, Kabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámske kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť32 x 21 x 20
FarbaBledoružová, červená, Nude, zelená
Materiálpravá koža

Dámska kabelka do ruky Lima Peony "PÚDROVÁ" - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky Lima Peony "PÚDROVÁ" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky Lima Peony "PÚDROVÁ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?