Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent

Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent

Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent - popis produktu

Model Karin je stredne veľká kabelka, ktorá je veľmi variabilná, nakoľko ju vďaka popruhu môžete nosiť crossbody, cez jedno rameno aj v ruke.Naša najexkluzívnejšia limitka, ktorú sme kedy vyrobili, určená len pre úzku skupinu ľudí. Karin je vrchol luxusu a elegancie, vyznačuje sa 3D zdobením, zlatými detailmi a je prepracovaná do najmenších detailov. Súčasťou je dominantný vyšívaný popruh s logom Dajana Rodriguez, čo ju robí jedinečnou vo svojom druhu. Táto kabelka je limitovaná svojim počtom. Klikni a zisti, ako ju získať.

Produkt Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je Bledohnedá, fialová, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je Bledohnedá, fialová, je vyrobený z materiálu pravá koža, nájdete ho u predajcu Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent patrí do skupiny produktov Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je Bledohnedá, fialová, je vyrobený z materiálu pravá koža, nájdete ho u predajcu Dajanarodriguez.sk.

Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent - parametre produktu

FarbaFialová/Bledohnedá
VeľkosťFialová/Bledohnedá
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámske kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť25 x 22 x 13.5
FarbaBledohnedá, fialová
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky Karin Trinity Magnificent - ako nakúpiť najvýhodnejšie?