Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera

Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera "LAMB"

Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera "LAMB" - popis produktu

Klementinka Stredná je stredná veľkosť obľúbeného modelu klasického strihu, ktorý nikdy nevyjde z módy.Kolekcia na jar/leto 2021 s názvom Primavera prichádza nie len s originálnym ornamentálnym motívom, ale aj s minimalistickejším prevedením v podobe kabeliek a ruksakov vyrobených z koží rôznych farieb. Praktický a zároveň zaujímavý model z novej kolekcie PRIMAVERA, konkrétne zo série 'VERA', je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 38 x 29 x 12, farebné prevedenie je béžová, červená, tmavomodrá, vínová, materiál je pravá koža.

Produkt Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera "LAMB" patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 38 x 29 x 12, farebné prevedenie je béžová, červená, tmavomodrá, vínová, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 38 x 29 x 12, farebné prevedenie je béžová, červená, tmavomodrá, vínová, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera "LAMB" - parametre produktu

FarbaTmavomodrá/Bežová/Červená/Vínová
VeľkosťTmavomodrá/Bežová/Červená/Vínová
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámske kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť38 x 29 x 12
Farbabéžová, červená, tmavomodrá, vínová
Materiálpravá koža

Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera "LAMB" - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera "LAMB" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky Klementinka Stredná Vera "LAMB" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?