Dámska kabelka do ruky Karin Peony

Dámska kabelka do ruky Karin Peony "MENTOLOVÁ"

Dámska kabelka do ruky Karin Peony

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky Karin Peony "MENTOLOVÁ" - popis produktu

Model Karin je stredne veľká kabelka, ktorá je veľmi variabilná, nakoľko ju vďaka popruhu môžete nosiť crossbody, cez jedno rameno aj v ruke.Divoká pivónia prebúdza romantickú stránku každej ženy. Kvetované motívy a pastelové odtiene sú v móde tým istým, čím v živote pravá láska – budú tu navždy. Ľahko sa kombinujú a dodajú šmrnc letnému outfitu. Kolekcia Peony je ako z rozprávky – určená pre ženy, ktoré sa neboja snívať a prejaviť nehu. Ako stvorená na horúce letné dni a noci.   Inšpirovaná prírodou, prispôsobená do ulíc mesta -  letná kolekcia 2022 priniesla model Karin v úplne inom šate. Moderný štvorcový tvar dopĺňa romantická výšivka kvetov v odtieňoch ružovej a zelených listov. Dokonale k nim ladí držiak a štýlový popruh, ktorého červená strana ponúka širšiu variabilitu nosenia a dovolí Vám prejaviť Vašu vášnivú stránku.  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je červená, ružová, zelená, materiál je pravá koža.

Produkt Dámska kabelka do ruky Karin Peony "MENTOLOVÁ" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je červená, ružová, zelená, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 25 x 22 x 13.5, farebné prevedenie je červená, ružová, zelená, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Dámska kabelka do ruky Karin Peony "MENTOLOVÁ" - parametre produktu

FarbaZelená/Ružová/Červená
VeľkosťZelená/Ružová/Červená
MateriálPravá koža
KategóriaZelenina, Kabelky, Dámské kabelky, Kabelky do ruky, Dámske kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť25 x 22 x 13.5
Farbačervená, ružová, zelená
Materiálpravá koža

Dámska kabelka do ruky Karin Peony "MENTOLOVÁ" - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky Karin Peony "MENTOLOVÁ" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky Karin Peony "MENTOLOVÁ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?