Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina

Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina

Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina - popis produktu

Luxusná kabelka Luisina nadchne nielen svojim vzhľadom, ale aj praktickosťou. Jej hlavný úložný priestor je totiž rozdelený priehradkou na zips na dve časti, čo zaistí, že budete mať nad svojimi vecami perfektný prehľad. To všetko zaistíte zipsom. Kabelka vám pristane ako v ruke, tak aj na ramene, a to vďaka pripínateľnému popruhu. Menšie samostatné vrecko využijete na vaše cennosti a drobnosti, napríklad bankovky a mince alebo doklady. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 32,5 x 23 x 12,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 36 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CB2310-3

Produkt Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky CHRISBELLA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky do ruky od značky CHRISBELLA, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka CHRISBELLA, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky čierna - Chrisbella Luisina - ako nakúpiť najvýhodnejšie?