Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti

Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti

Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti - popis produktu

Oslňte okolie touto originálnou béžovou dámskou kabelkou od Potri. Ponúka hlavné vrecko na zips, vnútri ktorého nájdete miesto pre všetko, čo bežne nosíte pri sebe. Nechýba ani postranná priehradka na drobnosti na zips. Uši sú pevné, krátke do ruky. Ku kabelke je aj dlhý popruh na nosenie cez plece. Jednoduchý dizajn, módne prešitie a kvalitný materiál určite oceníte. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 39 x 21 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 37 cm Dĺžka popruhu: fixná dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: PF475

Produkt Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Potri v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky do ruky od značky Potri, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti patrí do skupiny produktov Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Potri, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky béžová - Potri Neferti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?