Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss

Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss

Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss - popis produktu

Originálny kúsok pre váš dokonalý outfit na každý deň. Kabelka ponúka veľké vrecko na zips. Vnútri miesto pre všetko, čo bežne nosíte pri sebe, nechýba ani postranná priehradka na drobnosti na zips. Uši sú pevné, krátke do ruky. Ku kabelke je aj dlhý popruh na nosenie na ramene. Jednoduchý dizajn, ľahké prešitie a kvalitný materiál určite oceníte. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 51 x 29 x 13,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 42 cm Dĺžka popruhu: fixná dĺžka, odnímateľný Kód tovaru: PF476

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Potri v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Potri, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Potri, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss - parametre produktu

Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky čierna - Potri Periss - ako nakúpiť najvýhodnejšie?