Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria

Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria

Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria - popis produktu

Jarné a letné farby kabeliek Maria C 2023 útočia na náš eshop! Tento módny žltý model je odrazom nápaditosti a štýlovosti. Hodí na na vychádzky do mesta, s priateľmi alebo do práce. Kabelka je stredne veľká a vďaka tomu, sa Vám do nej zmestí veľa vecí, ktoré potrebujete každý deň. Koženka je pevnejšia a rovnako tak aj zaguľatené uši kabelky. Predná strana Vás zaujme vreckom s chlopňou, ktorú otvoríte pomocou otočného klipsu. Hlavné vrecko je na zips. Vnútri Vám kabelka ponúkne dve voľné vrecká na telefón a make-up a vrecko so zipsom na drobnosti. Samozrejmosťou je vrecko so zipsom na zadnej strane tašky. Nosiť ju môžete na predlaktí, cez rameno a tiež s popruhom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.) : 35 x 24 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 43 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: MC297

Produkt Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Maria C., nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno žltá - MARIA C Ekoteria - ako nakúpiť najvýhodnejšie?