Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray

Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray

Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray - popis produktu

Stredne veľká dámska kabelka z umelej temne modrej kože z dielne originálnej Maria C . S touto štýlovou kabelkou rozhodne nepokazíte žiaden outfit. Vhodná do práce, ale aj na spoločenskú akciu. Vzhľadom na mnohé vreckám v nej budete mať všetko prehľadne uložené. Veľké predné vrecko kabelky funguje na magnetický cvok, má z časti brúsený vzhľad. Zadné vonkajšie vrecko je na zips. Vnútorný priestor sa otvára zipsom a vo vnútri je kabelka rozdelená textilná vreckom so zipsom. Vnútri sú po stranách tri menšie vrecká na drobnosti - jedna z nich je opäť na zips. Kabelka má dve uši, na ktorých je originálny prívesok zo strapcov a odnímateľný popruh. Je možné ju nosiť na predlaktí, cez rameno a vďaka popruhu tiež ako crossbody. Dno je pevnejšia a je opatrené kovovými cvočkami proti oderom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery (max.): 40 x 27 x 12,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 21,5 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MC611

Produkt Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Maria C. a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale

Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno tmavo modrá - Maria C Loray - ako nakúpiť najvýhodnejšie?