Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila

Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila

Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila - popis produktu

Crossbody Petronila ponúka hlavný úložný priestor na zips, ktorý poskytuje ďalšiu menšiu priehradku na zips všitú do podšívky na boku. Ďalšie vrecko nájdete zvonku na zadnej strane kabelky. Tú využijete na veci, ku ktorým potrebujete neustály a rýchly prístup. Prednú stranu kabelky zdobí okrasný prepletaný opasok s kovaním v striebornej farbe. Popruh je nastaviteľné dĺžky, tento štýlový kúsok tak môžete nosiť pohodlne do kríža alebo len tak cez rameno. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 32 x 28 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: MC613

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Maria C., v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody tmavo béžová - Maria C Petronila - ako nakúpiť najvýhodnejšie?