Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy

Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy

Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy - popis produktu

Okrem hlavného úložného priestoru na zips s menšími priehradkami vo vnútri crossbody Mavy od značky Maria C. má hlavný zips vybavený pútkom na nosenie okolo zápästia. Kabelke však môžete pripnúť aj dlhší popruh nastaviteľnej dĺžky. V závere tak kabelku môžete nosiť hneď niekoľkými spôsobmi - v ruke ako listová kabelka, na zápästí, cez rameno alebo do kríža. Na prednej strane malé strieborné logo značky. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 29,5 x 19,5 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 44 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MC685-1

Produkt Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Maria C., v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody béžová - Maria C Mavy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?