Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica

Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica

Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica - popis produktu

Dámska kabelka cez rameno, ktorá je vyrobená z mäkkej syntetickej kože. Vďaka svojej veľkosti je vhodná na osobné veci. Kabelka má dve hlavné vrecká na zips a vo vnútri ešte menšie vrecká v podšívke. Na prednej strane okrasná pracka v striebornej farbe a aj zvyšok kovania má módnu striebornú farbu, ktorú krásne zladíte s vašim outfitom. Popruh je látkový so vzorom a krásne ladí ku kabelke, dá sa nastaviť na Vami požadovanú dĺžku. T ak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 14 x 18 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: G3701G

Produkt Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky MaxFly v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku MaxFly, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica patrí do skupiny produktov Kabelky cez rameno, vyrába ho značka MaxFly, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka oranžová - MaxFly Angélica - ako nakúpiť najvýhodnejšie?