Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah

Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah

Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah - popis produktu

Trendy koženková crossbody kabelka s ozdobnou chlopňou. Táto štýlová ružová kabelka od MaxFly vás zaujme hneď na prvý pohľad svojim farebným prevedením a okrasnou chlopňou v tvare pracky. Po jej otvorení sa ponúka vrecko na zips a vo vnútri sú k dispozícii menšie vrecká na vaše drobnosti. Na zadnej strane nechýba ďalšie menšie vrecko na zips. Kabelka má hneď dva popruhy, jeden koženkový, kratší na rameno a jeden látkový dlhý, športový na nosenie do kríža. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža, Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 26 x 18 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 48 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný, ( 2 dĺžky ) Kód tovaru: PS981

Produkt Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky MaxFly v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku MaxFly, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaMaxFly
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka ružová - MaxFly Lylah - ako nakúpiť najvýhodnejšie?