Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 44 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya - popis produktu

Dámska fialová crossbody kabelka od značky David Jones. Kvalitná koženka, elegantný vzhľad a zlaté kovanie robia z tohto kúsku ideálny doplnok na oživenie vášho outfitu. Hlavný priestor kabelky je uzatvárateľný na zips. Vnútri sú malé postranné priehradky. Ďalšia priehradka na zips sa nachádza na zadnej strane kabelky. K dispozícii sú dva odnímateľné popruhy, ktoré je možné meniť podľa potreby. Kratší popruh poslúži na nosenie na predlaktí alebo v ruke a dlhší popruh na nosenie do kríža alebo cez plece. Objednajte a vyskúšajte! Kabelku môžete vrátiť do 30tich dní. Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery: 24 x 16 x 7,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhov: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: CM6721

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Maya - ako nakúpiť najvýhodnejšie?